een klare kijk

Begeleiding

Zowel op professioneel als op privégebied, kan je geconfronteerd worden met bepaalde spanning(en) tussen jezelf en andere(n).

Deze relationele spanningen kunnen ervoor zorgen dat je energie en veerkracht verliest en dat de communicatie stroef loopt en inefficiënt is.

Aanhoudende spanningen kunnen voor onrust zorgen en het 'ontkoppelen' bemoeilijken van jezelf met die andere(n) en de hiermee gepaarde emoties & gedachten.

Het blijft je achtervolgen en heeft impact op je dagelijks functioneren en welbevinden. Misschien kan je niet meer helder denken, loop je vast en zie je geen uitweg meer om de situatie te ‘ontmijnen’.

Gelukkig hoeft het niet tot een conflict of burn-out te komen, samen kunnen wij in- en uitzoomen en werken naar de gewenste situatie. Hoe je terug efficiënt en assertief kan communiceren in functie van jouw behoeften en zonder ‘ruis op de lijn’.

Graag wil ik jou de nodige handvatten aanreiken die je zelf kan inzetten, zodat je terug de kracht en harmonie in jezelf en in relatie met anderen kan terugvinden.

Contacteer Sofie

Particulieren

Prijs per sessie (1u30): 75€

Betaling na de sessie, bij voorkeur via instant overschrijving of Payconiq.

Organisaties

Wenst u een casus te bespreken om zelf met je medewerker(s)/team aan de slag te gaan of een intervisiemoment waar ik als facilitator aan de slag ga? Vraag gerust vrijblijvend meer informatie.